VERZENDING & RETOURNEREN

Verzending en bezorging

Plaats je een bestelling op doordeweekse dagen tot 17.00u dan wordt de bestelling doorgaans binnen 24-48uur verzonden. We leveren snel maar hanteren een uiterlijke levertijd van 3-5 werkdagen.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per mail een bestelbevestiging. Wanneer uw bestelling is ingepakt ontvangt u een email van de vervoerder met de mogelijkheid om uw bestelling te traceren via track & trace.

Wij doen ons best om de website zo up to date mogelijk te houden. Echter kan het voorkomen dat er onverhoopt een artikel niet meer leverbaar is. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Retourneren producten

Wanneer u onze artikelen wilt retourneren, dient dit binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen te gebeuren. De artikelen dienen in originele staat geretourneerd te worden, dus zoals u het ontvangen heeft. Dit houdt in dat alle labels intact zijn en de items ongedragen en ongewassen zijn. Sale artikelen & gepersonaliseerde artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

1. Stuur een e-mail naar info@bambiniamore.nl, met in de onderwerpregel: Artikel retourneren. De e-mail dient de volgende informatie te bevatten: soort artikel, maat, kleur en reden van retourneren.
2. Stuur het item terug naar ons binnen 14 dagen.

Bambini Amore

Marktpromenade 11

6602 HR Wijchen

 

Retourkosten

De kosten van het retourneren van onze artikelen zijn geheel voor uw eigen rekening. Houd hier rekening mee dat aan de gestelde retoureisen voldaan wordt en dat u de retourinstructies goed opvolgt.

Geld terug van een geretourneerd artikel

Wanneer wij het geretourneerde artikel hebben ontvangen, wordt het betaalde bedrag binnen 14 werkdagen terugbetaald via de wijze waarop u hebt betaald. Om een ​​volledige terugbetaling te ontvangen, moeten de artikelen, zoals aangegeven in originele staat zijn.

Houd er rekening mee dat het altijd noodzakelijk is dat wij de goederen terug hebben ontvangen voordat u een terugbetaling aanvraagt.

Wil jij graag iets leuks, unieks of net even wat anders om bijvoorbeeld kado te geven? Wij hebben een super leuke selectie van items welke je kunt personaliseren, met bijvoorbeeld een naam, eigen tekst of symbool.